De beste oplossing voor uw tuin.

Afspraak maken

Specialist in houtbouw

Bent u op zoek naar een specialist in houtbouw voor uw tuin? AJA Garden staat voor u klaar! Want als hovenier hebben wij wat met hout! Alles wat u bedenkt, kunnen wij maken. Denk hierbij aan een afdak, schutting, pergola, vlonder, schuur, tuinhuis, berging, hondenhok, etc. We maken alles op maat en precies naar wens. Daarnaast kunnen we ook bouwpakketten in elkaar zetten. We komen graag eens bij u langs met voorbeelden van alle opties die we bieden. Ook geven we u advies over de verschillende modellen en geschikte houtsoorten voor de houtbouw voor uw tuin.

houtbouw

Houtbouw AJA Garden

Waarom houtbouw door AJA Garden?

Onze passie? Dat is flora en fauna. Daarom realiseren we graag voor u een mooie, stijlvolle tuin inclusief houtbouw. We hebben een goed op elkaar ingespeeld team van vakmensen klaar staan die altijd vakwerk leveren. Ongeacht de grootte van het project. Zo zijn wij in te schakelen voor houtbouw op maat door particulieren en bedrijven voor zowel grote als kleine projecten. Voor een schutting, maar ook voor een afdak. Voor een vlonder, maar ook voor een hondenhok. Kies voor houtbouw door AJA Garden en profiteer van:

  • Flora en Fauna is de passie
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ook gespecialiseerd in verticale tuinen

Houtbouw op maat

Wie houtbouw voor zijn of haar tuin wil, is bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor een afdak, schutting, pergola, vlonder, schuur, tuinhuis, berging of hondenhok. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om foto’s naar ons op te sturen. We denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw tuin. Hierover adviseren we u ook. Aan de hand van uw wensen voor de houtbouw van uw tuin, ontvangt u dan van ons een passende offerte voor houtbouw op maat. Zodra u een akkoord heeft gegeven, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Tijdens onze werkzaamheden zijn we altijd duurzaam en milieubewust bezig. Daarbij bieden we u een eerlijke prijs voor houtbouw en geven we altijd garantie.

veranda laten bouwen

Projecten

Ons gerealiseerde werk

schutting bouwen

Maar wij doen meer!

Wij zijn niet alleen specialist in houtbouw, maar ook in andere tuinwerkzaamheden. Schakel ons daarom in voor beplanting, grondwerk, het leggen van (sier)bestrating) en het plaatsen van een erfscheiding. Wij kunnen het totale plaatje voor u verzorgen! Zo kunt u ook bij ons terecht voor een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of een tuinrenovatie.

Maak direct een afspraak voor houtbouw

Wilt u de houtbouw voor uw tuin overlaten aan AJA Garden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons voor houtbouw op maat door te bellen naar 06 4125 6668 of door ons een mailtje te sturen via info@ajagarden.nl. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie of bij vragen ook gerust contact met ons op.