De beste oplossing voor uw tuin.

Afspraak maken

Tuinaanleg en -onderhoud door Hoveniersbedrijf in Amsterdam

Wilt u uw tuin in Amsterdam veranderen in ‘iets’ anders, of heeft u een bepaald plan voor uw tuin voor ogen en heeft u daar hulp bij nodig? Schakel dan een hoveniersbedrijf in Amsterdam in. Dat hoveniersbedrijf is AJA Garden. Wij helpen u met het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg of een tuinrenovatie. Zo kunnen we ook de tuinbestrating voor u verzorgen en houtbouw op maat leveren, denk hierbij aan het plaatsen van een afdak, schutting, pergola, vlonder, schuur, tuinhuis, berging of hondenhok. En heeft u zelf geen tijd voor tuinonderhoud? Ook dat kunt u aan ons hoveniersbedrijf in Amsterdam overlaten. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken en mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Hovenier Amsterdam

Hovenier Amersfoort inschakelen

De voordelen van AJA Garden als uw hoveniersbedrijf

Wij zijn meer dan een ervaren hoveniersbedrijf in Amsterdam. Wij zetten ons altijd voor meer dan 100% in om mooie, stijlvolle tuinen voor onze klanten te maken en te onderhouden. Dit doen we vanuit onze passie voor flora en fauna en met goed op elkaar ingespeelde vakmensen. Wij doen zowel grote als kleine tuinprojecten, voor zowel particulieren als bedrijven. Als hoveniersbedrijf in Amsterdam kunt u bij ons altijd op het volgende rekenen:

  • Flora en Fauna is onze grote passie
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ook gespecialiseerd in verticale tuinen

Wat kunt u aan ons hoveniersbedrijf overlaten?

Als hoveniersbedrijf in Amsterdam zijn wij breed georiƫnteerd en hebben we ruim 20 jaar ervaring met tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg in steden en landelijke gebieden. Voor ons is het geen probleem om een nieuwe tuin voor u te ontwerpen en aan te leggen. Heeft u een gedateerde tuin die aan vernieuwing toe is? Kies dan voor tuinrenovatie. Wij kunnen het complete tuinplaatje voor u verzorgen. Denk aan grondwerk, tuinbestrating, beplanting, houtbouw en een erfafscheiding. En wilt u dat uw fraaie tuin er 12 maanden per jaar mooi bij ligt? Dan zijn wij ook het hoveniersbedrijf in Amsterdam voor u dat tuinonderhoud uitvoert.

Hovenier Amsterdam

Projecten

Ons gerealiseerde werk

Hovenier Amsterdam bestraten

Uw wensen staan centraal

Als hoveniersbedrijf in Amsterdam hanteren wij altijd eerlijke tarieven voor ons werk. Wat dat betreft, betaalt u bij ons nooit te veel! En daarbij kunt u ook altijd rekenen op garantie op onze werkzaamheden. Dat weet u zeker dat u kwaliteit mag verwachten. En als flora -en faunaliefhebbers werken we altijd duurzaam en milieuvriendelijk.

Direct een afspraak maken?

Heeft u een hoveniersbedrijf in Amsterdam nodig voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp of tuinrenovatie? Of wilt u uw tuinbestrating of de houtbouw voor uw tuin uitbesteden aan ervaren vakmensen? Maak dan gerust een afspraak met hoveniersbedrijf AJA Garden door te bellen met nummer 06 4125 6668 of te mailen naar info@ajagarden.nl. Neem ook gerust contact op als u tuinvragen heeft.